Woon je in Kontich? Dan ligt je lerarenkaart klaar in de bib aan het Sint-Jansplein

De bib van Kontich engageert zich om de lerarenkaart van Klasse te verdelen.

Woon je in Kontich? Haal dan je lerarenkaart op in de bibliotheek aan het Sint-Jansplein. Breng je eID mee, want je moet persoonlijk handtekenen voor ontvangst. Je kan de lerarenkaart nu ook afhalen in de voormiddag, tijdens de openingsuren van de doe-het-zelf-bib van maandag tot vrijdag van 10-12 u.

In je bib en aan de vrijetijdsbalie kan je natuurlijk heel het jaar terecht! Maak gebruik van de rijke collecties van de bib en van het activiteitenaanbod van de bib en de vrijetijdsdienst speciaal voor de scholen: verrassingen in je valies, lenen voor de klas, lesmappen 11.11.11, spelotheek, schoolvoorstellingen en het makkelijk lezen plein. Vraag ernaar aan de infobalie!

Wat de bib nog meer te bieden heeft, lees je op kontich.bibliotheek.be. Tot gauw?