Op zoek naar je lerarenkaart?

Ben je leerkracht en woon je in Kontich? En heb je je lerarenkaart voor 2022 nog niet ontvangen bij het decembernummer van Klasse? Dan ligt ze voor je klaar in onze hoofdbibliotheek! Je kan ze afhalen tijdens de openingsuren van de bib en van de vrijetijdsbalie op vertoon van je identiteitskaart of je oude lerarenkaart.

Lerarenkaart 2022

De bib heeft trouwens heel het jaar door extra’s voor jou, beste leerkracht.

Zo kan je gebruik maken van onze speciale collectie voor leerkrachten:  XXL voorleesboeken, een kamishibai theater met vertelplaten, en de speel- en vertelkasten met Kikker, Muis of Elmer in de hoofdrol, stuk voor stuk pareltjes die je kan gebruiken in jouw klas.

Had je trouwens het Makkelijk Lezen Plein al ontdekt? Je vindt er een collectie bibliotheekmaterialen voor moeilijke lezers van 8-12 jaar: niet alleen leesboeken, ook informatieve boeken en luisterboeken!

En wist je dat de leeslijst 12+ een uitgelezen selectie recente titels en klassiekers voor boekenlijsten voor leerlingen in het secundair onderwijs bevat?

We geven ook nog even mee dat je als leerkracht, op vertoon van je lerarenkaart, je bibliotheekabonnement voor het lopende schooljaar kan laten aanpassen zodat je met je lenerskaart 10 extra materialen voor gebruik in de klas kan lenen.  

Het volledig bibliotheekaanbod voor leerkrachten vind je steeds op kontich.be/bibopschool.

Meer info over de lerarenkaart, lees je hier.

Tot ziens in de bib!