Gedichtendag - De toekomst is nu!

Op gedichtendag nodigen we de leerlingen van de derde graad van de Academie Woord uit op het podium. Aan alle poëzieliefhebbers, leerlingen, ouders en sympathisanten van de Academie Woord: hartelijk welkom om samen te genieten van deze avond vol magie en poëzie.

Gedichtendag

Met Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. Gedichtendag is hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Poëzieliefhebbers in Nederland en Vlaanderen organiseren die dag een grote diversiteit aan eigen poëzieactiviteiten en ook de media klinken die dag een stuk poëtischer. Voor de enorme hoeveelheid optredens, publicaties, poëzieprijzen, -programma’s en -activiteiten is één dag simpelweg veel te kort.

In onze bib nodigen we op die dag de leerlingen van de derde graad van de Academie Woord uit op het podium. Aan alle poëzieliefhebbers, leerlingen, ouders en sympathisanten van de Academie Woord: hartelijk welkom om samen te genieten van deze avond vol magie en poëzie.

Thuis genieten van gedichten? Neem een kijkje in onze collectie: www.kontich.be/gedichten.

Voorstelling door de Academie Woord

Donderdag 30 januari 2020 - 20 u.

Bibliotheek Kontich – Sint-Jansplein 8

03 450 78 30 – bibliotheek@kontich.be