C@fé Linc in de bibliotheken van Bibkwintet [AFGELAST]

Kom met al je vragen over het gebruik van je smartphone, tablet of laptop naar C@fé Linc, elke maand in een andere Bibkwintet bibliotheek.

Hoe krijg ik muziek op mijn smartphone? Waarom toont Facebook mij die nieuwe tas die ik al maanden wil en hoe schakel ik dit uit? Met welke apps kan ik e-boeken lezen? Waarom moet ik mijn tablet updaten? Hoe bescherm ik mijn privacy?

Van oktober tot maart organiseren de bibliotheken van Bibkwintet elke maand een C@fé Linc. De ‘digiweet ‘van Linc beantwoordt al je digitale vragen. Je kan ook tips en tricks uitwisselen met andere bezoekers.

Praktische informatie

Vrije inloop tussen 14.00 tot 16.30u. Je moet niet vooraf inschrijven en je blijft zolang je wil. Je kan gerust in elke bib langskomen, elke keer zal het een ander gesprek zijn.

OPGELET: In functie van de coronamaatregelen is het onmogelijk om iedereen tegelijk te woord te staan. Je zal dus mogelijk even moeten wachten voor je een antwoord krijgt op je vraag. We zullen ook je contactgegevens vragen, die moeten we noteren in het kader van contacttracing. Vergeet zeker je mondmasker niet!

In functie van de coronamaatregelen op dat moment, kan de formule nog wijzigen. Volg steeds de instructies van de organiserende bib.

Waar & wanneer?

  • 16/12/2020 - Bib Lint, Liersesteenweg 25, 2547 Lint
  • 13/01/2021 - Bib Edegem, Hovestraat 55, 2650 Edegem
  • 24/02/2021 - Bib Mortsel, Eggestraat 32-34, 2640 Mortsel
  • 24/03/2021 - Bib Kontich, Sint-Jansplein 8, 2550 Kontich

Dit project werd gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid.

Vlaanderen_verbeelding werkt