Kontich

Ik ga naar huis en neem mee ...

In de sofa, in bed, of in de tuin. Er is geen plek waar voorlezen niet kan! Peuters kijken graag samen met iemand in een aanwijsboekje, kleuters kunnen al luisteren naar een verhaal : letters en woorden komen tot leven! Kinderen beleven plezier aan boeken en krijgen zin in lezen.

Vanaf 18 november (start van de voorleesweek) vind je in de bib voorleeszakjes met vijf bibliotheekmaterialen waarmee luister- en meeleesplezier gegarandeerd is (voel- en kijkboeken, prentenboeken, voorleesbundels, dvd's, ... ).

De roze rugzakjes zijn gevuld met materialen voor peuters,  de blauwe voor kleuters en de groene voor kinderen van het eerste en tweede leerjaar. Een rugzak mag je lenen voor zes weken (verlengen van de uitleentermijn is niet mogelijk) en telt als één bibliotheekmateriaal. Je kan dus nog negen andere materialen lenen! 

De rugzakjes kan je lenen tot aan de paasvakantie in de hoofdbibliotheek én in de bib van Kontich-Kazerne en Waarloos.

Voorlezen, het leukste kwartiertje van de dag! Begin je er vandaag nog mee?

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Jeugdboekenmaand 2018: ‘Eureka!’

Onder de noemer 'Eureka!' heeft de Jeugdboekenmaand het van 1 tot 31 maart 2018 over de evolutietheorie, over fleece truien en over gesmeerde fietsen. Maar dat is niet alles. Eerst is er de jonge Charles Darwin die kevers verzamelt. De PMD zak. Eerst zijn er twee wielen, een zadel, teveel bouten, en veel vragen in de kop ... Lees verder
Meer nieuws