Kontich

Ik ga naar huis en neem mee ...

In de sofa, in bed, of in de tuin. Er is geen plek waar voorlezen niet kan! Peuters kijken graag samen met iemand in een aanwijsboekje, kleuters kunnen al luisteren naar een verhaal : letters en woorden komen tot leven! Kinderen beleven plezier aan boeken en krijgen zin in lezen.

Vanaf 18 november (start van de voorleesweek) vind je in de bib voorleeszakjes met vijf bibliotheekmaterialen waarmee luister- en meeleesplezier gegarandeerd is (voel- en kijkboeken, prentenboeken, voorleesbundels, dvd's, ... ).

De roze rugzakjes zijn gevuld met materialen voor peuters,  de blauwe voor kleuters en de groene voor kinderen van het eerste en tweede leerjaar. Een rugzak mag je lenen voor zes weken (verlengen van de uitleentermijn is niet mogelijk) en telt als één bibliotheekmateriaal. Je kan dus nog negen andere materialen lenen! 

De rugzakjes kan je lenen tot aan de paasvakantie in de hoofdbibliotheek én in de bib van Kontich-Kazerne en Waarloos.

Voorlezen, het leukste kwartiertje van de dag! Begin je er vandaag nog mee?

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

25 januari 2018 = Gedichtendag

Op Gedichtendag is iedereen van harte welkom voor een poëtische voorstelling door de leerlingen van de Academie Woord. Dat is dan meteen ook het startschot van de Poëzieweek. Lees verder
Meer nieuws