Kontich

Alles over Sint en Kerst

Sinterklaas duikt zo nu en dan al op in de kinderdromen en kerst loert ook alweer om de hoek. Dus daalden wij weer af in onze bibkelder om de  themacollecties boven te halen.

Je zal er dus niet meer omheen kunnen, want we hebben onze Sint collectie (boeken, muziek, films, …) uitgestald op het gelijkvloers van de bib.

Je kan maximaal drie materialen uit deze themacollecties lenen, de hevige fans zijn dus verwittigd!

Wanneer iedereen dan goed opgewarmd is met spannende Sinterklaasverhalen, wordt het écht menens hier in Kontich, want op woensdag 6 december om 16 u. verwelkomen we namelijk de enige, echte Sinterklaas, vanzelfsprekend mét zijn Pieterbaas!

En voor de ongeduldige, creatieve bijtjes van 4-7 jaar, is er vóór het bezoek van de Sint, om 14.30 u., nog een voorlees- en knutseluurtje. Daarvoor kan je inschrijven in de bib of online.

Wanneer de Sint dan weer vertrokken is naar Spanje halen we onze themacollectie Kerstmis van stal. Die vind je in de bib vanaf 4 december.

En dan is het hoopvol wachten op die dikke, witte vlokken …

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

25 januari 2018 = Gedichtendag

Op Gedichtendag is iedereen van harte welkom voor een poëtische voorstelling door de leerlingen van de Academie Woord. Dat is dan meteen ook het startschot van de Poëzieweek. Lees verder
Meer nieuws